Advertisement

Information

Updated2018-05-25
Rating4.7 ★ / 5
version3.4.3
Size15.19 MB
OS RequireAndroid 4.0.x - Ice Cream Sandwich
Packagenamecom.lms.uet
Author's NotesAplikacioni për nje aksesim më të thjeshtë të sistemit UET LMS

Description

Nepermjet ketij aplikacioni, ju si student apo pedagog prane Universitetit Europian te Tiranes keni nje mundesi te thjeshtezuar per aksesimin e platformes UET LMS.

Nepermjet ketij aplikacioni, ju mund te:

- Aksesoni literaturen e cdo lende, madje edhe pasi kaloni offline
- Merrni njoftime te menjehershme te mesazheve dhe evente te tjera
- Gjeni dhe kontaktoni studentet e tjere qe ndjekin lenden tuaj
- Ngarkoni imazhe, audio, video dhe fotografi te tjera nga pajisja juaj celular
- Ndiqni progresin tuaj, detyrat dhe te shfletoni planet tuaja te te mesuarit
- Shikoni piket e marra nga pedagogu
- Shikoni notat nga sekretaria
- Shikoni orarin tuaj te personalizuar me gjithe detajet e mundshme
- Ngarkoni detyrat tuaja per cdo lende
- Merrni njofitme te ndryshme nga UET
- Shikoni historikun e mesazheve tuaja private dhe njoftimeve

... dhe shume funksione te tjera!
show more

UET LMS APK - v3.4.3

Updated: 2020-06-17

What's new

Logimi nëpërmjet email tuaj në uet.edu.al (Microsoft) dhe password.
Mundësia e shkarkimit njëherësh e të gjithë materialeve te lendeve tuaja.
Mbështetja kur harron passwordin.
Organizimi i ri i shfaqjes së listës së lëndëve tuaj tek faqja e parë
Ngarkimi i detyrave të ndryshme direkt nga aplikacioni
Shikoni notat tuaja zyrtare që ka regjistruar sekretaria
Shikoni në mënyrë të përmbledhur dhe të detajuar pikët nga pedagogu
Marrja në çast e njoftimeve për mesazhet private, postimeve, etj
show more

Rating

4.7
47 Total
5★ 42
4★ 3
3★ 1
2★ 0
1 ★ 2
Advertisement
3.4.3 (30403)2020-06-17
1.0.5 (10005)2017-03-12
1.0.0 (10000)2016-12-26