Advertisement

Information

Updated2019-07-18
Rating0 ★ / 5
version1.2
Size20.72 MB
OS RequireAndroid 4.0.x - Ice Cream Sandwich
Packagenamecom.jukeboxjunior.selamathariraya
Author's NotesKoleksi Kad Raya Terbaik 2020

Description

Tidak lama lagi Hari Raya Aidilfitri akan menjelma. Jangan lupa untuk sampaikan salam Hari Raya Aidilfitri anda kepada semua orang yang dikasihi.

Aplikasi Selamat Hari Raya 2018 merupakan aplikasi yang sempurna untuk mengucapkan ucapan Hari Raya kepada saudara-mara anda, ibu, bapa, kakak, abang, kawan-kawan, terutamanya kepada mereka yang tercinta. Raikan Syawal, bulan yang penuh keriangan dengan lebih bahagia. Muat turun aplikasi ini dengan percuma dan hantar kad raya aidilfitri istimewa kepada mereka.

Kad Ucapan Hari Raya yang terdapat dalam aplikasi tersebut bukan sahaja lawa, tapi juga sangat unik dan stylo dari segi kreatif dan kesenian.
Anda boleh memilih berbagai kad ucapan Hari Raya dan kad Salam Ramadhan yang cantik dan menarik perhatian.

Bukan itu sahaja, aplikasi ini juga sangat mudah untuk dikendalikan. Pengguna hanya perlu memilih pilihan kad mereka, lalu tekan butang kongsi untuk menghantar kad ucapan tersebut melalui pelbagai jenis pentas social media termasuklah Whatsapp, Instagram, Facebook, WeChat dan lain-lain.

Kata Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 2018 begitu cantik dan sudah tentu akan menggembirakan penerima kad ucapan tersebut.
Aplikasi ini sudah tentu meriahkan lagi sambutan hari yang mulia ini!

Kad Ucapan Hari Raya 2018 memudahkan anda menghantar ucapan raya kepada yang tersayang.
Keunikan aplikasi tersebut termasuklah:

- 100% Aplikasi Percuma
- Aplikasi ringan dan kecil sahaja
- Susun atur applikasi yang mesra-pengguna
- Pelbagai jenis design kad yang menarik
- Pelbagai jenis tulisan dan imej yang
- Kongsi Kad Raya Aidilftri Istimewa bersama yang tersayang melalui Facebook, Instagram, Wechat dan lain-lain.

Bulan Ramadhan merupakan bulan yang paling mulia di dalam Islam. Pada bulan ini, umat Islam diwajibkan berpuasa. Kemuliaan, semua amalan ibadat yang dibuat di bulan ini akan digandakan pahalanya. Beruntunglah sesiapa yang mengambil kesempatan beramal semaksimanya pada bulan yang indah ini.

Ucapan pada hari raya Idul Fitri untuk orang tua, adik-beradik, ahli-keluarga, kawan-kawan mahupun orang yang tersayang, semuanya akan begitu bahagia menerima kartu idul fitri tersebut. Kata kata ucapan ini boleh dikongsikan melalui Facebook, Twitter, Instagram, WhatApps, BBM atau media sosial lainnya.

Memandangkan sukar untuk mendapatkan kad ucapan selamat hari raya yang berkualiti dan bermutu tinggi, kami telah bercadang untuk menghasilkan aplikasi ini dengan latar belakang yang cantik dan menarik supaya anda dapat ucapkan Selamat Hari Raya kepada sesiapa saja. Anda mempunyai banyak pilihan Ucapan Selamat Hari Raya 2018 di dalam aplikasi ini.

Sekiranya kamu menyukai aplikasi ini, jangan segan untuk meninggalkan pendapat dan maklum balas anda. Kami sememangnya sangat menghargainya.

Akhirnya, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya 2018 dan semoga kad Hari Raya Aidilfitri istimewa 2018 ini dapat meriahkan lagi kemeriahan suasana. Semoga anda sentiasa di samping ahli keluarga tersayang dan juga sahabat serta diberikan kesihatan yang baik dan juga dipermudahkan segala urusan.
show more

Selamat Hari Raya 2020 APK - v1.2

Updated: 2020-05-22

Advertisement
1.2 (3)2020-05-22
1.0 (1)2018-06-02