Advertisement

Information

Updated2017-05-29
Rating4.6 ★ / 5
version1.3
Size5.22 MB
OS RequireAndroid 4.0.x - Ice Cream Sandwich
Packagenamenl.gillz.checkyourfriends
Author's NotesThe App for Testicular self-examination FoundationCheck your Friends

Description

Nieuwe App voor zelfonderzoek van Stichting Zaadbalkanker
Check your Friends.

Hiermee wil de stichting zelfonderzoek in Nederland stimuleren en tegelijkertijd het taboe rondom zaadbalkanker aanpakken. “Zaadbalkanker zou een gewoon onderwerp moeten zijn dat bespreekbaar moet zijn. Het gaat immers om de gezondheid van jongemannen. Zaadbalkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen tussen de 15 en 35 jaar.”, aldus Gerrit-Jan Steenbergen.

Brits onderzoek
Uit Brits onderzoek blijkt dat zelfonderzoek belangrijk is bij de ontdekking van zaadbalkanker. Hierdoor wordt zaadbalkanker eerder ontdekt en is deze meestal nog goed te behandelen. Bovendien vermindert het stimuleren van zelfonderzoek het stigma en taboe op de ziekte. Dit schrijven vooraanstaande Britse onderzoekers in april 2012 in BMJ, het vooraanstaande Britse medische tijdschrift. Vandaar deze app Check your friends.

Genezing
“De Stichting Zaadbalkanker pleit al jaren voor zelfonderzoek, want ontdekking in een vroeg stadium is erg belangrijk”, benadrukt Gerrit-Jan Steenbergen. “De kankercellen zijn dan nog niet aanwezig buiten de buisjes waarin zaadvorming plaatsvindt en er zijn dus ook nog geen uitzaaiingen. Dit betekent dat een operatie of plaatselijke bestraling dan meestal voldoende is om te genezen. Je hebt 90% kans op genezing door er vroeg bij te zijn. Dus Check your friends.
show more

Check your friends APK - v1.3

Updated: 2017-06-13

What's new

- Facebook updates
show more

Rating

4.6
5 Total
5★ 4
4★ 0
3★ 1
2★ 0
1 ★ 0
Advertisement
1.3 (3)2017-06-13
1.2 (2)2016-01-14

Apps

Food & DrinkMaps & NavigationPersonalizationToolsBusinessTravel & LocalEntertainmentEducationDatingParentingBeautyCommunicationLifestyleShoppingProductivityArt & DesignHouse & HomeMusic & AudioPhotographyAuto & VehiclesBooks & ReferenceEventsHealth & FitnessFinanceSportsWeatherLibraries & DemoNews & MagazinesComicsSocialVideo Players & EditorsMedical