Advertisement

Information

Updated2019-12-11
Rating4.1 ★ / 5
version1.1.5
Size20.92 MB
OS RequireAndroid 4.1.x - Jelly Bean
Packagenamerocks.gorjan.otvorenooko
Author's NotesПронајди, објави, вдоми!

Description

Од креаторите на МојВоздух, нова апликација: МојМиленик!

Дали сакаш да вдомиш миленик?
МојМиленик ти ги нуди сите огласи за вдомување на твоето идно пријателче!

Дали го имаш изгубено миленикот, или пронајде миленик на улица што личи дека може е домашен?
Пријави го тоа во МојМиленик, апликација која ќе испрати нотифиакција на сите корисници за твојата објава, и заедно со нивна помош ќе може да се пронајде миленикот или сопственикот многу побрзо и полесно!
show more

МојМиленик (Moj Milenik) APK - v1.1.5

Updated: 2019-12-11

What's new

Поправки и оптимизации
show more

Rating

4.1
14 Total
5★ 11
4★ 0
3★ 0
2★ 0
1 ★ 3
Advertisement
1.1.5 (24)2019-12-11
1.1.4 (23)2019-12-09
1.1.2 (21)2019-12-07
1.0.4 (13)2019-10-14
1.0.3 (12)2019-10-11
1.0.2 (11)2019-10-08